OM

Jeg hedder Anja Hansen og er 41 år.

Skaber grafisk design til virksomheder der konverterer og sælger på alle platforme. Uddannet grafiker med både logisk og kreativ sans. Har flair for at finde og skabe brands, trendy styles og den teknik der skal til for at bringe det frem du ønsker. God til at designe, tegne og male og elsker mit arbejde. Stærk på info-, og kommunikationsdesign og videreformidle business processer, supportfunktioner og indgå i marketingplanlæggelse. Her er altid plads til nye ideer, der kan bygges videre på hele tiden.

 

Jeg åbner snart min webshop med dekorationer til boligen med design og inspiration fra naturen. Lægger vægt på kvalitet, æstetisk design, og nytænkning. Min kreativ styling af udsmykning samt kollektioner kan også fåes hos andre butikker. Er du interessert i at blive forhandler og evt. udvide sortimentet til et koncept eller flere kollektioner og samtidig have indflydelse til ideer og samarbejde, så ring eller send en mail.

 

Her træder du ind og kan opleve et univers af smukke grafiske dekorative tekster, foto, farver, illustrationer fyldt med kreativitet. Der designes hele tiden nye spændende ting til sortimentet. Bliv inspireret og få en snak som glædeligt drøfter ideer til indretning, læring og styling af din virksomhed. Her er et drive med stor engagement for at bringe leg, læring og skabe flotte ting, så bring gerne dine ideer frem, så vi sammen kan få dem bragt frem på markedet.

Jeg tror på intuition, analyse og nyeste teknologi.

  • Sort LinkedIn ikon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Eyedeas