EYEDEAS PROFIL

Eyedeas filosofi er formet af fire drivfaktorer
 

 

Humanitet

Respekt for alle mennesker uanset nationalitet, race, religion, klasse eller politiske holdninger. Vi finder ud af, at lykke og social interaktion mellem mennesker er de mest værdifulde aktiver i livet.

Etik

Eyedeas ønsker at være en pålidelig partner; handler altid ansvarligt, ærligt og retfærdigt, uanset om du handler med kunder, leverandører, kolleger, investorer eller konkurrenter.

 

God forretning

God forretning, er godt design der følger markeds udvikling hele tiden. Løsninger begynder med at forstå kunders behov og kommunikation, men er også stolte over at overskride deres forventninger og løse det visuelle design og budskab sublimt. Jeg ser ikke problemer - kun udfordringer. Intet er umuligt.

En lærende virksomhed, organisation eller forening forsøger konstant at innovere og udfordre den måde, virksomheden udføres på. Jeg er altid begejstrede for, hvad vi gør sammen.

Min uddannelse

Er blevet en livsstil og er netop det der bringer os sammen, når der er et produkt der skal frem på markedet i trykt og digital form. Har været i det grafiske design fag i 22 år og det er mig en ære at frembringe og belyse viden og behov af brand, iden-titet og konceptdesign for virksomhedens identitet, produkter, aktiviteter og service. Jeg glæder mig personligt til at bringe endnu mere samarbejde og tillid til gamle og nye kunder.

Med venlig hilsen

Anja Hansen

  • Sort LinkedIn ikon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 Eyedeas